Formularz do publikacji pracowników PL dostępny TUTAJ

Szczegóły źródła

Tytul:PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
Typ:Czasopismo
ISSN: 0033-250X
Punkty: 5
MNISW:
LF:
Impact Factor:

Wybierz do eksportu: Wszystkie, ŻadneEksportuj do RIS
2013 (1)

Artykuły(1)

1 Wybór punktów krytycznych w systemie HACCP / Przystupa Krzysztof // PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY - 2013, nr 8, s. 42-46 [MNiSW: 5]
2014 (1)

Artykuły(1)

1 Audyt systemu jakości w przemyśle spożywczym / Przystupa Krzysztof // PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY - 2014, nr 4, vol. 68, s. 36-38 [MNiSW: 5]
2015 (2)

Artykuły(2)

1 Dobra praktyka transportowa. Wybrane zagadnienia / Przystupa Krzysztof // PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY - 2015, nr 8, vol. 69, s. 78-81 [MNiSW: 12]
2 HACCP i BRC porównanie systemów / Przystupa Krzysztof // PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY - 2015, nr 7, vol. 69, s. 15-17 [MNiSW: 12]