Informacja o cookies

Zgadzam się Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Publikacje Pracowników Politechniki Lubelskiej

Status:
Autorzy: Panasiewicz Leszek, Tomaszewski Jacek
Wersja dokumentu: Drukowana
Arkusze wydawnicze: 0.9
Język: angielski
Strony: 185 - 194
Efekt badań statutowych NIE
Materiał konferencyjny: NIE
Publikacja OA: NIE
Abstrakty: angielski
This article discusses a method of restructuring developed by the authors, and used for the preparation and implementation of structural changes in a large food company. A high level of involvement by the executives in the process of change, and an ability to combine solutions proposed by the employees with the experts' own solutions, constitutes a special feature of this method. It is possible to indicate two main reasons for developing the method presented. The first was the large amount of tacit knowledge falling under the responsibility of the management staff in the representation of the realia of the business and industry. The second was the high potential resistance to the implementation of organisational changes resulting from the significant amount of routine and habit which had been developed and cultivated over the years in the restructured company in question.