Informacja o cookies

Zgadzam się Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Publikacje Pracowników Politechniki Lubelskiej

MNiSW
5
spoza listy
Status:
Autorzy: Rudawska Anna, Flechsig Anna, Miturska Izabela
Dyscypliny:
Aby zobaczyć szczegóły należy się zalogować.
Rok wydania: 2019
Wersja dokumentu: Drukowana | Elektroniczna
Język: angielski
Wolumen/Tom: 252
Numer artykułu: 06014
Strony: 1 - 6
Web of Science® Times Cited: 2
Bazy: Web of Science
Efekt badań statutowych NIE
Materiał konferencyjny: TAK
Nazwa konferencji: III International Conference of Computational Methods in Engineering Science (CMES’18)
Skrócona nazwa konferencji: CMES’18
URL serii konferencji: LINK
Termin konferencji: 22 listopada 2018 do 24 listopada 2018
Miasto konferencji: Kazimierz Dolny
Państwo konferencji: POLSKA
Publikacja OA: TAK
Licencja:
Sposób udostępnienia: Witryna wydawcy
Wersja tekstu: Ostateczna wersja opublikowana
Czas opublikowania: W momencie opublikowania
Data opublikowania w OA: 14 stycznia 2019
Abstrakty: angielski
Production is the most important and major activity of a production system. It may relate to goods used in various industries, as well as in agriculture or horticulture. The aim of this article is to analyse a selected production process and to propose several technical and organisational changes within the process of producing cucumbers in greenhouses in the form of a conceptual design. The scope of the article includes analysis and presentation of the current state of the selected production system, presentation of the modification project, as well as the possible impact of the proposed changes on the process under analysis. The subject of analysis herein is the greenhouse equipment, the production process organisation, technical facilities, production quality system functioning, proposition of changes and their effect on production. The analysis and modifications involved the production of cucumbers in greenhouses and their further preparation for sales, i.e. planting, harvesting, loading, segregating, weighing, packing and greenhouse liquidation. The article presents technical and organisational changes related with: the company’s technological facilities, space organisation in the production hall, recordkeeping of hours worked, as well as the number of employees. The aforementioned modifications will effect in inter alia: reduced working time, elimination of redundant stoppages and modernisation of technological facilities.