The control system of the yeast drying process
Materiały konferencyjne
MNiSW
15
WOS
Status: | |
Autorzy: | Wolszczak Piotr, Samociuk Waldemar |
Dyscypliny: | |
Aby zobaczyć szczegóły należy się zalogować. | |
Rok wydania: | 2018 |
Wersja dokumentu: | Elektroniczna |
Język: | angielski |
Wolumen/Tom: | 241 |
Numer artykułu: | 01022 |
Strony: | 1 - 4 |
Web of Science® Times Cited: | 1 |
Scopus® Cytowania: | 5 |
Bazy: | Web of Science | Scopus |
Efekt badań statutowych | NIE |
Materiał konferencyjny: | TAK |
Nazwa konferencji: | 2018 International Conference on Structural Nonlinear Dynamics and Diagnosis |
Skrócona nazwa konferencji: | CSNDD 2018 |
URL serii konferencji: | LINK |
Termin konferencji: | 25 czerwca 2018 do 27 czerwca 2018 |
Miasto konferencji: | Tanger |
Państwo konferencji: | MAROKO |
Publikacja OA: | TAK |
Licencja: | |
Sposób udostępnienia: | Otwarte czasopismo |
Wersja tekstu: | Ostateczna wersja opublikowana |
Czas opublikowania: | W momencie opublikowania |
Data opublikowania w OA: | 3 grudnia 2018 |
Abstrakty: | angielski |
The article presents the results of choosing how to control a real non-linear object. Yeast drying requires a precise temperature control due to the possibility of overheating. The object changes properties during of the process flow. Object identification is used and a mathematical model is developed. The model is used to select roboust control methods. The results are compared to the system of two PID regulators used in practice. |