
Evaluation of selected microbial and physicochemical parameters of fresh tomato juice after cold atmospheric pressure plasma treatment during refrigerated storage
Artykuł w czasopiśmie
MNiSW
140
Lista 2021
Status: | |
Autorzy: | Starek Agnieszka, Pawłat Joanna, Chudzik Barbara, Kwiatkowski Michał, Terebun Piotr, Sagan Agnieszka, Andrejko Dariusz |
Dyscypliny: | |
Rok wydania: | 2019 |
Wersja dokumentu: | Drukowana | Elektroniczna |
Język: | angielski |
Numer czasopisma: | 9 |
Numer artykułu: | 8407 |
Strony: | 1 - 11 |
Impact Factor: | 3,998 |
Web of Science® Times Cited: | 50 |
Scopus® Cytowania: | 63 |
Bazy: | Web of Science | Scopus |
Efekt badań statutowych | NIE |
Materiał konferencyjny: | NIE |
Publikacja OA: | TAK |
Abstrakty: | angielski |