Study of operating parameters of a plate conveyor used in the food industry
Materiały konferencyjne
MNiSW
5
spoza listy
Status: | |
Autorzy: | Caban Jacek, Nieoczym Aleksander, Misztal Wojciech, Barta Dalibor |
Dyscypliny: | |
Aby zobaczyć szczegóły należy się zalogować. | |
Rok wydania: | 2019 |
Wersja dokumentu: | Elektroniczna |
Język: | angielski |
Numer czasopisma: | 1 |
Wolumen/Tom: | 710 |
Numer artykułu: | 012020 |
Strony: | 1 - 9 |
Web of Science® Times Cited: | 0 |
Scopus® Cytowania: | 2 |
Bazy: | Web of Science | Scopus |
Efekt badań statutowych | NIE |
Materiał konferencyjny: | TAK |
Nazwa konferencji: | IV International Conference of Computational Methods in Engineering Science - CMES'19 |
Skrócona nazwa konferencji: | CMES'19 |
URL serii konferencji: | LINK |
Termin konferencji: | 21 listopada 2019 do 23 listopada 2019 |
Miasto konferencji: | Kazimierz Dolny |
Państwo konferencji: | POLSKA |
Publikacja OA: | TAK |
Licencja: | |
Sposób udostępnienia: | Witryna wydawcy |
Wersja tekstu: | Ostateczna wersja opublikowana |
Czas opublikowania: | W momencie opublikowania |
Data opublikowania w OA: | 19 grudnia 2019 |
Abstrakty: | angielski |
Internal transport (means of continuous transport) is an inseparable element of technological processes in the food industry. The selection of appropriate parameters of the transport equipment depends on the product being manufactured, its design features, packaging and transport conditions. The paper presents the characteristics of a plate conveyor, selection of operating parameters in the juice transport process in a glass bottle. The paper presents selected test results depending on the linear speed of the plate conveyor, the angle of inclination of the load mass transport module and the position of the gravity centre. The work defined the linear speed ranges of the conveyor and the angle of inclination of the conveyor transporting module for transported glass bottles filled with juice. |