Identification of Non-stationary and Non-linear Drying Processes
Fragment książki (Rozdział monografii pokonferencyjnej)
MNiSW
20
Poziom I
Status: | |
Autorzy: | Wolszczak Piotr, Samociuk Waldemar |
Dyscypliny: | |
Aby zobaczyć szczegóły należy się zalogować. | |
Wersja dokumentu: | Drukowana | Elektroniczna |
Język: | angielski |
Strony: | 295 - 309 |
Scopus® Cytowania: | 2 |
Bazy: | Scopus |
Efekt badań statutowych | NIE |
Materiał konferencyjny: | TAK |
Nazwa konferencji: | 4th International Conference on Structural Nonlinear Dynamics and Diagnosis |
Skrócona nazwa konferencji: | CSNDD 2018 |
Termin konferencji: | 25 czerwca 2018 do 27 czerwca 2018 |
Miasto konferencji: | Tangier |
Państwo konferencji: | MAROKO |
Publikacja OA: | NIE |
Abstrakty: | angielski |
This chapter discusses a problem of control of a non-stationary and a non-linear drying process of food raw materials, especially yeast. Industrial yeast drying is a non-stationary and a non-linear process with a transport delay. In this work the identification of the yeast drying process was presented. Models for different time intervals of the closed control system were developed. Changes in the model parameters (non-stationarity) caused deterioration in the stability reserve. The developed models will be used to synthesize the control system in the future. |