Badanie wpływu prędkości posuwu na opory cięcia produktów spożywczych
Artykuł w czasopiśmie
Status: | |
Warianty tytułu: |
Research rate of travel influence on cutting resistance food products
|
Autorzy: | Kowalik Konrad, Sykut Barbara, Opielak Marek |
Rok wydania: | 2005 |
Wersja dokumentu: | Drukowana | Elektroniczna |
Język: | polski |
Numer czasopisma: | 9 |
Wolumen/Tom: | 9 |
Strony: | 181 - 186 |
Efekt badań statutowych | NIE |
Materiał konferencyjny: | NIE |
Publikacja OA: | TAK |
Licencja: | |
Sposób udostępnienia: | Witryna wydawcy |
Wersja tekstu: | Ostateczna wersja opublikowana |
Czas opublikowania: | W momencie opublikowania |
Abstrakty: | polski | angielski |
W artykule przedstawiono rezultaty przeprowadzonych badań dotyczących wpływu prędkości posuwu próbki na opór cięcia a także matematyczny opis powyższej zależności. | |
The article shows results of research rate of travel test piece influence on cutting resistance and mathematical description of dependence. |