
A method of evaluating energy consumption of the cutting process based on the example of hard cheese
Artykuł w czasopiśmie
MNiSW
15
Lista A
Status: | |
Warianty tytułu: |
Metoda badania energochłonności procesu cięcia na przykładzie sera żółtego
|
Autorzy: | Kowalik Konrad, Sykut Barbara, Marczak Halina, Opielak Marek |
Rok wydania: | 2013 |
Wersja dokumentu: | Drukowana | Elektroniczna |
Język: | angielski |
Numer czasopisma: | 3 |
Wolumen/Tom: | 15 |
Strony: | 241 - 245 |
Impact Factor: | 0,505 |
Web of Science® Times Cited: | 5 |
Scopus® Cytowania: | 5 |
Bazy: | Web of Science | Scopus | BazTech | Index Copernicus |
Efekt badań statutowych | NIE |
Materiał konferencyjny: | NIE |
Publikacja OA: | TAK |
Abstrakty: | polski | angielski |