Informacja o cookies

Zgadzam się Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Publikacje Pracowników Politechniki Lubelskiej

MNiSW
70
Lista 2023
Status:
Autorzy: Downs Breana, Skrzypczak Katarzyna, Richter Jana K., Krajka Tomasz, Ikuse Marina, Bernin Joshua B., Ganjyal Girish M.
Dyscypliny:
Rok wydania: 2023
Wersja dokumentu: Elektroniczna
Język: angielski
Numer czasopisma: 10
Wolumen/Tom: 88
Strony: 4169 - 4179
Impact Factor: 3,2
Web of Science® Times Cited: 1
Scopus® Cytowania: 1
Bazy: Web of Science | Scopus
Efekt badań statutowych NIE
Finansowanie: This study was supported in part by the Undergraduate Research and Extension Experimental Learning Fellowships Program through USDA NIFA Grant #2017-07669, USDA AFRI Grant #2018-67032-27702, and the USDA Hatch Project Accession #1016366. The authors thank AdvantaFava, PURIS, NutriPea, as well as Tate and Lyle for providing proteins and cornstarch samples for this work. We also extend our gratitude to Ms. Angelika Żak, Ms. Mahvash Rezaey, Ms. Chalida Cholmatri, and Mr. Preston Watanabe with the Food Processing Extension and Research Program at Washington State University for their help during the extrusion experiments.
Materiał konferencyjny: NIE
Publikacja OA: TAK
Abstrakty: angielski