Informacja o cookies

Zgadzam się Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Publikacje Pracowników Politechniki Lubelskiej

MNiSW
200
Poziom II
Status:
Autorzy: Kwiatkowski Cezary A., Harasim Elżbieta, Pawłowski Lucjan, Pawłowski Artur, Pawłowska Małgorzata, Kołodziej Barbara
Dyscypliny:
Aby zobaczyć szczegóły należy się zalogować.
Rok wydania: 2023
Serie:
Innovations in Environmental Engineering ; nr 3
Wersja dokumentu: Elektroniczna
Język: angielski
Liczba stron: 116
Miejsce wydania: London ; New York
Wydawnictwo: Routledge
Efekt badań statutowych NIE
Materiał konferencyjny: NIE
Publikacja OA: NIE
Abstrakty: angielski
This book presents the results of a comparison of the quality of food products and raw materials, such as vegetables, fruits and honey, produced in organic and conventional farming systems. The comparison, which was based on literature data and the results of our own research, included not only the chemical parameters important for assessing the nutritional and health-promoting values, but also the stability of the ingredients in the fruits, which is important from a food storage perspective. The ecological, social and economic aspects of organic food production, which are crucial from the perspective of sustainable development, are also discussed in the book. Organic Versus Conventional Farming aims at academics and farmers, but also to anyone looking for the answer to the question of whether organic farming ensures high-quality food, the production of which is safe for the environment.