Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences WULS‐SGGW
Artykuły z 2020 (1)
1. Identification of sugars and phenolic compounds in honey powders with the use of GC–MS, FTIR spectroscopy, and X-ray diffraction / Katarzyna Kozłowicz, Renata Różyło, Bożena Gładyszewska, Arkadiusz Matwijczuk, Grzegorz Gładyszewski, Dariusz Chocyk, Katarzyna Samborska, Jolanta Piekut and Marzena Smolewska // Scientific Reports.- 2020, nr 10, s. 1-10 [MNiSW: 140]
Artykuły z 2018 (1)
1. Characterization of membrane processed honey and the effect of ultrafiltration with diafiltration on subsequent spray drying / Katarzyna Samborska, Justyna Suszek, Elżbieta Hać-Szymańczuk, Arkadiusz Matwijczuk, Bożena Gładyszewska, Dariusz Chocyk, Grzegorz Gładyszewski, Ewa Gondek // Journal of Food Process Engineering.- 2018, vol. 41, nr 6, s. 1-9 [MNiSW: 20]
Jeżeli ta strona zawiera nieaktualne, błędne lub niekompletne dane prosimy o kontakt pod adresem oab@pollub.pl