Zhejiang A&F University (ZAFU), China
Fragmenty książek z 2020 (2)
1. Cereals role in carbon dioxide absorption in China and Poland / Lucjan Pawłowski, Małgorzata Pawłowska, Wojciech Cel, Katarzyna Wójcik-Oliveira and Róża Dzierżak, Lei Wang, C. Li, Guomo Zhou. [W]: The Role of Agriculture in Climate Change Mitigation.- 2020, s. 40-44 [MNiSW: 20]
2. Cultivation of catch crops as a sustainable way of reducing CO2 content in the atmosphere / Lucjan Pawłowski, Małgorzata Pawłowska, Artur Pawłowski, Wojciech Cel, Katarzyna Wójcik-Oliveira, Maksymilian Piątek, Cezary Kwiatkowski, Elżbieta Harasim, Guomo Zhou, Lei Wang. [W]: The Role of Agriculture in Climate Change Mitigation.- 2020, s. 18-23 [MNiSW: 20]
Jeżeli ta strona zawiera nieaktualne, błędne lub niekompletne dane prosimy o kontakt pod adresem oab@pollub.pl