Informacja o cookies

Zgadzam się Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Publikacje Pracowników Politechniki Lubelskiej

Projekty wynalazcze z 2024 (1)

1. Sposób kondycjonowania koktajlu sumakiem i plazmą w systemie stacjonarnym / Politechnika Lubelska, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Marta Krajewska. - Nr patentu B1 245106 ; Nr zgłoszenia patentowego A1 442181 // Wiadomości Urzędu Patentowego, 2024, nr 20, s. 4. - URL [MNiSW: 75]

Projekty wynalazcze z 2023 (9)

1. Sposób kondycjonowania koktajlu sumakiem i plazmą w systemie stacjonarnym / Politechnika Lubelska; Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Marta Krajewska. - Nr zgłoszenia patentowego A1 442181 // Biuletyn Urzędu Patentowego : Wynalazki i Wzory użytkowe, 2023, nr 5, s. 6. - URL
2. Sposób kondycjonowania soku sumakiem / Politechnika Lubelska; Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Marta Krajewska, Agnieszka Sagan, Dariusz Andrejko, Beata Zdybel, Emilia Osmólska. - Nr zgłoszenia patentowego A1 442178 // Biuletyn Urzędu Patentowego : Wynalazki i Wzory użytkowe, 2023, nr 5, s. 6. - URL
3. Sposób kondycjonowania soku sumakiem / Politechnika Lubelska, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Marta Krajewska, Agnieszka Sagan, Dariusz Andrejko, Beata Zdybel, Emilia Osmólska. - Nr patentu B1 243354 ; Nr zgłoszenia patentowego A1 442178 // Wiadomości Urzędu Patentowego, 2023, nr 32, s. 4. - URL [MNiSW: 75]
4. Sposób kondycjonowania soku sumakiem / Politechnika Lubelska, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Marta Krajewska, Agnieszka Sagan, Dariusz Andrejko, Beata Zdybel, Emilia Osmólska. - Nr patentu B1 243354 ; Nr zgłoszenia patentowego A1 442178 // Wiadomości Urzędu Patentowego, 2023, nr 32, s. 4. - URL [MNiSW: 75]
6. Sposób kondycjonowania soku sumakiem i plazmą w systemie przepływowym / Politechnika Lubelska, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Michał Kwiatkowski, Piotr Terebun, Dawid Zarzeczny, Marta Krajewska, Emilia Osmólska. - Nr patentu B1 442180 ; Nr zgłoszenia patentowego A1 243589 // Wiadomości Urzędu Patentowego, 2023, nr 37, s. 5. - URL [MNiSW: 75]
8. Sposób kondycjonowania soku sumakiem i plazmą w systemie stacjonarnym / Politechnika Lubelska, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Michał Kwiatkowski, Piotr Terebun, Dawid Zarzeczny, Marta Krajewska, Emilia Osmólska. - Nr patentu B1 243355 ; Nr zgłoszenia patentowego A1 442179 // Wiadomości Urzędu Patentowego, 2023, nr 32, s. 4. - URL [MNiSW: 75]
9. Sposób kondycjonowania soku sumakiem i plazmą w systemie stacjonarnym / Politechnika Lubelska, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ; twórca: Joanna Pawłat, Agnieszka Starek-Wójcicka, Michał Kwiatkowski, Piotr Terebun, Dawid Zarzeczny, Marta Krajewska, Emilia Osmólska. - Nr patentu B1 243355 ; Nr zgłoszenia patentowego A1 442179 // Wiadomości Urzędu Patentowego, 2023, nr 32, s. 4. - URL [MNiSW: 75]

Jeżeli ta strona zawiera nieaktualne, błędne lub niekompletne dane prosimy o kontakt pod adresem oab@pollub.pl